2016. augusztus 24., szerda

/Make up plaza csomag, termékek/

Sziasztok!

Igen, megérkezett a várva várt Make up plaza csomagom, amivel ma (2016.08.24.), 11 órakor csöngetett a postás. Nagyon izgatott lettem, rögtön ihleteket gyűjtöttem, illetve swatchokat csináltam az újdonsült termékeimmel. :)
Pontosan ahogy írták, 1-2 napba telt a szállítás. 22-én rendeltem, a csomagomat 23-án adták fel. Tehát teljes mértékben betartották az ígérteket. Összességében mindegyik termékkel meg vagyok elégedve. :)
A csomagolás kifogásolhatatlan, minden termék biztonságban megérkezett. Egy számlát is tartalmazott a boríték, ahol a sminktermékek listája van felsorolva az áraikkal együtt.
Az első termék egy Decoderm Long Lasting Color Lacquer, 02-es árnyalatú körömlakk. A színe gyönyörű, viszont a honlapon nem ilyen pigment volt feltüntetve. Ezzel nem is lenne gond, ha nem lenne még 2 darab ugyan ilyen színű körömlakkom. A tartósságát még értelemszerűen nem tudtam tesztelni. Az ecsete hagyományos, egy átlagos körömlakknak tűnik. Sok árnyalatban kapható.
Ára: 635 Ft (ÁFA-val együtt).

MREV Focus and Fix Brow Kit (MURFFBROWMD- Medium-Dark)

A nevéből is láthatjátok, hogy ez egy szemöldök paletta egy fixáló géllel. Nem vagyok egy nagy szemöldökspecialista, de azt fedeztem fel, hogy ez egy nagyon jó termék. Nemcsak azért, mert az eleve olcsó árban még benne van egy kicsi ecset, illetve egy mini szemöldökcsipesz is, hanem még az színek is tökéletesen passzolnak a szemöldökhöz. Két árnyalatban kapható egy világos, illetve egy sötét palettát áll a módukban kiszállítani. Ez a sötétebbik színskála, de amint látjátok, a palettán belül is nagy a választék. Tökéletesen pigmentálnak a színek és az áruk is kedvező egy szemöldök palettához képest.
Ára: 1125 Ft (ÁFA-val együtt)

MIYO Angel eyes eyeliner pen (No.06 Nude)

Sajnos erről a termékről nem tudok képet mutatni, de azt biztosan állíthatom, hogy egy rendkívül pigmentált kicsit fehéesebb nude színről van szó. Itt, ha jól emlékszem két árnyalat közül lehetett választani, a másik a fehér volt. Nem a legkrémesebb állaggal rendelkezik, de nem is az a karcolós fajta.
Ára is igen kedvező, ami: 620 Ft (ÁFA-val együtt)

UMA brush Set

Egy négy darabos ecsetkészletről beszélünk, ami engem egy minimális meglepettséggel ért, ugyanis a ferde fejű ecsetet kicsit nagyobbnak vártam. De így sincsen vele bajom. Nem szúrós az anyaguk, de azért nem is ütik meg a Sigma mércét. Ár- érték arányban ez is szintén kedvező.
Ára: 1300 Ft (ÁFA-val együtt)



UMA Matt Lipgloss (01,03,04

01           03           04

01- Vanilla Flash: Egy igazi Barbie rózsaszín árnyalat. Tökéletes mindennapokra, hiszen nem olyan feltűnő, vagy kirívó. Személyes kedvencem. :)
03- Vanilla Fever: Barackos, enyhén rózsaszínes árnyalat egy kis barnás beütéssel az ajkakon. Akár egy esti sminkbe is beleépíthető.
04- Vanilla Firework: Tipikus téli, karácsonyi, alkalmi szín erős pigmentáltsággal.
 Mindhárom folyékony ajakrúzs kapott egy vanília fagyi esszenciát, ami nekem kifejezetten tetszik. Szükséges alá ajakkontúr ceruzát használni, mert a krémes állaga miatt könnyen elmozdulhat a nap folyamán. Teljesen pigmentált színek, egy enyhe ragacsos érzéssel, miután megszáradt teljesen matt lesz. Egy kis evés, ivást bőven kibír és szépen kopik.
Ára/db: 690 Ft (ÁFA-val együtt)

UMA Mono Eyeshadow (02- Legally Blond MATT

Egy visszafogott, tényleg teljesen matt árnyalat extra pigmentáltsággal. Nem porzik, inkább a krémesség felé hajaz. Teljesen megérte azt, amibe került ez a mono szemhéjpúder.
Ára: 590 Ft (ÁFA-val együtt)

UMA Lipliner Candy Dandy

Képpel most sem tudok szolgálni, de ez egy metálos, kicsit rózsaszínes ajakkontúr ceruza. Ha nem ajándékba kaptam volna a csomagba, akkor valószínűleg nem rendelem meg, mert nem használok metálos színeket a számon. Ezeket félretéve egy krémes ceruza, kellemes a felvitele. 

Nos, ezeket sikerült beszereznem ezzel a vásárlással. Ha bármi kérdésetek van, tegyétek fel nyugodtan kommentben, vagy e-mail formájában!
Weboldal linkje: http://www.makeuplaza.com/
                    
                                                                                      Legyen szép napotok!

Instagram:@_addictedtomakeup_0
E-mail: beautyfacts01@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése