2016. augusztus 22., hétfő

/Make up plaza rendelés/

Sziasztok!

 Nos, igen tudom az első bejegyzésem hónapokkal ezelőtt volt, viszont egyszerűen nem szállt meg az ihlet. Most viszont kedvet kaptam. :)

 A mai napon böngésztem az interneten, azon belül is magyar webshop témában. Rátaláltam egy nagyon érdekes oldalra, a Make Up Plaza áruházára. (Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy semmilyen szponzorációban nem volt részem.) Azonnal felkeltette az érdeklődésemet már a kezdőlap, ahol is az oldal szerkesztője nagyon okosan az akciós termékekkel kezdi, ezzel is kedvet csinálva a vásárláshoz. :) Link: http://www.makeuplaza.com/

 Közel 70 márkával találkozhatunk itt, amelyek közül számos Magyarországon, drogériában nem kapható terméket árulnak (pl: NARS, Barry M, E.L.F). Arról nem is beszélve, hogy igen megközelíthető áron. 

 Tudunk rendelni az oldalról rengeteg sminket, parókát, haj szinezőket, műszempillát illetve ragasztót, ecseteket, vagy akár még művért is. 

 A felsorolt sminktermékeket bal oldalon találjuk, amiből van egy pár. ;) Ami nekem nehézséget okozott, az a belépés, illetve regisztrációs menüpont, mégpedig azért, mert sehol sem találtam. Pedig nem tartom a megfigyelőképességemet átlagon alulinak. :D De most a hozzám hasonló drága olvasóimon segítenék azzal, hogy leírom, hogy a jobb felső sarokban az aktuális zászló alatt, és a kosár fölött találjátok.  Ezen kívül az oldalon egészen jól el lehet igazodni. 

 Fontos megjegyezni, hogy egy terméket sem teszteltek állatokon, a szállítás nagyon gyors, illetve 12.000 Ft feletti vásárlás esetén még ingyenes is. Ezeket szintén okosan elhelyezve, a lap tetején vélhetjük felfedezni. Van egy-két márka, ami még nem működik az oldalon, így még nem lehet rendelni, viszont a márkák részlegnél fel van tüntetve. Éppen ezért lehetséges az, hogy az áruház nagylelkűségét egy hamarosan elérhető... felirat cáfolja, ugyanis kiderül, hogy sajnos nem kaphatjuk meg 0 Ft-ért az egyébként nem olcsó terméket. ;)

 Most beszéljünk egy kicsit a szállításról. Ahogy a fentiekben is említettem az oldalra 1-2 napos szállítás van feljegyezve. Ezt a következő blogbejegyzésemben biztosra is állíthatom majd, hiszen az imént rendelt csomagom érkezéséről fogok nektek egy jó kis litániát írni ;) Esély van kül-és belföldi szállításra.  Nyílik lehetőség utánvételre, banki utalásra, online átutalásra, bankkártyával való fizetésre, PayPal-ra, és előre történő befizetésre. Ezek közül sajnos a PayPal és a készpénzes utánvétel további költségekkel járhat. Azt is meghatározhatjuk, hogy hova kérjük a csomagot, legyen az munkahely, postán maradó, MOL kúton lévő, COOP áruházban átvehető, automatás, PickPackPont, vagy akár a saját otthonunk, mindezt szintén újabb fizetéssel. Éppen ezért nem teljes a lap tetején található ingyenes szállítás felirat, hiszen az csak 12.000 Ft után lehetséges.

 Sminkpályázatok is folynak, amit a kreatív olvasók figyelmébe ajánlok ;)

 Kedvezményt is kapunk egy vásárlás esetén, ami az ártól függ, illetve ajándékot is. (Én egy Uma márkájú szájkontúrceruzát választhattam.)

 Összességében az oldal rengeteg fontos tudnivalót leír, bizonyosodjatok meg róla ti is! :) Nekem egy igen szimpatikus weboldalnak tűnik, ahol a vevőikkel rendkívül jól kommunikálnak.

 Ha bármi kérdés felmerült bennetek, akkor azt nyugodtan tegyétek fel kommentben, vagy akár e-mailben is! Hamarosan jövök egy kis unboxinggal, ha megérkezett a csomagom :)

                                                                                                             Legyen szép napotok!

Instagram:@_addictedtomakeup_0
E-mail: beautyfacts01@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése